Van egy
hasznos tipped?

Tippek klímaszereléshez

Nagyon sok macera volt vele, de most már okosabbak vagyunk. Szeretném elemsélni, mit érdemes megnézni, mielőtt klímát veszünk.

Keret Tippek klímaszereléshez

Nemrég született meg a kislányunk. Sajnos a lakás, ahol lakunk keleti tájolású és egész délelőtt nagyon meleg. Amíg csak ketten laktunk itt, ez még elviselhető volt, hajnalban alaposan kiszellőztettünk és így a nap többi részét is el lehetett viselni. De a kislány miatt már nem merek ablakot nyitni, félek, hogy megfázik.

Úgy gondoltuk, hogy mindenkinek jobb, ha a lakásban klíma lesz. Mi is jobban tudunk pihenni éjszaka, és a kicsi körül is állandó hőmérséklet van. Sokáig nézegettünk az interneten, olvastuk a leírásokat és végül egy Mitsubishi klíma mellett döntöttünk. Ez viszonylag kevés áramot fogyaszt, és jól illik a lakásba.

Amikor megrendeltük a klímát, sokat olvastunk arról, hogy hogyan kell beszereltetni, és úgy döntöttünk, hogy egy másik cégtől rendeljük meg a klímaszerelést. Úgy gondoltuk, hogy ha egy másik vállalkozás másik szakemberei is megnézik a klímát, akkor „több szem többet lát” alapon nagyobb biztonságban vagyunk.

Szerencsére a klímánk szuperül működik, nagyon elégedett vagyok vele. Elhatároztam, hogy rendszeresen ellenőriztetni is fogom. Igen, egy harmadik céggel… A klímaszerelés Budapesten egyébként talán náluk a legolcsóbb azok közül a vállalkozások közül, akik nekem is szimpatikusak voltak.

Weboldal címe: klimaweb.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.