Van egy
hasznos tipped?

Klíma akció tipp

Régóta gondolkozol a klíma beszereltetésén, de sokallod a költségeket? Akkor nézz szét a rendszeres vagy szezonális klíma akciók között, és biztosan találsz egy kedvező megoldást a hűsítésre!

Keret Klíma akció tipp

Napjainkban rengeteg kiváló márka termékeiből választhatunk klíma berendezést, ha épp kedvünk szottyan rá. Már-már a bőség zavara uralkodik ezen a téren, hiszen a sok légkondicionáló készülék között el sem igazodik az ember: melyik a gazdaságosabb, miért jobb az inverteres típus, hova érdemes mobil klímát venni, stb. ?

Egy biztos; az igazán jó klímák nem igazán olcsóak, legalábbis a beszerelési költséggel együtt. A jó hír viszont az, hogy szinte minden forgalmazó biztosít klíma akciókat időről-időre, sőt: van, ahol a szezonális klíma akció helyett állandó kedvezmények vannak, persze mindig más termékekre. Érdemes tehát sasolni ezeket az akciós ajánlatokat, és akkor megvenni a klímát, amikor vagy maga a készülék, vagy a klíma szerelés jelentős árengedménnyel érhető el.

Weboldal címe: www.iceklima.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.