Van egy
hasznos tipped?

Klíma akció tipp

Régóta gondolkozol a klíma beszereltetésén, de sokallod a költségeket? Akkor nézz szét a rendszeres vagy szezonális klíma akciók között, és biztosan találsz egy kedvező megoldást a hűsítésre!

Keret Klíma akció tipp

Napjainkban rengeteg kiváló márka termékeiből választhatunk klíma berendezést, ha épp kedvünk szottyan rá. Már-már a bőség zavara uralkodik ezen a téren, hiszen a sok légkondicionáló készülék között el sem igazodik az ember: melyik a gazdaságosabb, miért jobb az inverteres típus, hova érdemes mobil klímát venni, stb. ?

Egy biztos; az igazán jó klímák nem igazán olcsóak, legalábbis a beszerelési költséggel együtt. A jó hír viszont az, hogy szinte minden forgalmazó biztosít klíma akciókat időről-időre, sőt: van, ahol a szezonális klíma akció helyett állandó kedvezmények vannak, persze mindig más termékekre. Érdemes tehát sasolni ezeket az akciós ajánlatokat, és akkor megvenni a klímát, amikor vagy maga a készülék, vagy a klíma szerelés jelentős árengedménnyel érhető el.

Weboldal címe: www.iceklima.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.