Van egy
hasznos tipped?

Csillagos ég a hálószobádban

Úgy érzed, hiányzik a romantika az életedből? A mindennapi rohanásban elfelejtettél álmodozni, csillagokat nézni? Van megoldás: a csillagos ég a hálószobádba költözhet

Keret Csillagos ég a hálószobádban

Tudtad, hogy a férfiak imádnak lovagok lenni, még akkor is, ha nem mindig látszik rajtuk? Csak annyi a trükk, hogy pontosan mondd meg a párodnak, mire vágysz, mert kitalálni nem fogja magától! Hidd el, a technikai újdonságoknál jobban semmi nem érdekli a pasikat, így, ha azzal állsz elő, hogy led lámpás csillagos égboltot szeretnél a hálószobátokba, örömmel teljesíteni fogja, mert őt is érdekli majd, hogyan működik ez a fantasztikus, mozgó, vibráló fényeffekt.  
A csillagos ég led lámpa egyrészt romantikus hangulatot teremt, másrészt meditatív elmélyülésre is használhatod ezt a különleges atmoszférát, és hidd el, a gyerekeid is imádni fogják, ahogy forog felettük a rengeteg csillag!  

Ha valami extra különlegességet szeretnél, ma már arra is megoldást ad a technika! Szeretnéd, ha a Tejút alatt szenderednél el esténként, vagy éppen a horoszkópjeledet akarod viszontlátni? Vagy mindezt színesben képzeled el, esetleg 3D-ről fantáziálsz? Nincs akadálya! És bízz rá nyugodtan mindent a párodra: le fogja neked hozni a csillagokat is az égről….

Weboldal címe: www.ledcsillagoseg.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.