Van egy
hasznos tipped?

Csillagos ég a hálószobádban

Úgy érzed, hiányzik a romantika az életedből? A mindennapi rohanásban elfelejtettél álmodozni, csillagokat nézni? Van megoldás: a csillagos ég a hálószobádba költözhet

Keret Csillagos ég a hálószobádban

Tudtad, hogy a férfiak imádnak lovagok lenni, még akkor is, ha nem mindig látszik rajtuk? Csak annyi a trükk, hogy pontosan mondd meg a párodnak, mire vágysz, mert kitalálni nem fogja magától! Hidd el, a technikai újdonságoknál jobban semmi nem érdekli a pasikat, így, ha azzal állsz elő, hogy led lámpás csillagos égboltot szeretnél a hálószobátokba, örömmel teljesíteni fogja, mert őt is érdekli majd, hogyan működik ez a fantasztikus, mozgó, vibráló fényeffekt.  
A csillagos ég led lámpa egyrészt romantikus hangulatot teremt, másrészt meditatív elmélyülésre is használhatod ezt a különleges atmoszférát, és hidd el, a gyerekeid is imádni fogják, ahogy forog felettük a rengeteg csillag!  

Ha valami extra különlegességet szeretnél, ma már arra is megoldást ad a technika! Szeretnéd, ha a Tejút alatt szenderednél el esténként, vagy éppen a horoszkópjeledet akarod viszontlátni? Vagy mindezt színesben képzeled el, esetleg 3D-ről fantáziálsz? Nincs akadálya! És bízz rá nyugodtan mindent a párodra: le fogja neked hozni a csillagokat is az égről….

Weboldal címe: www.ledcsillagoseg.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.