Van egy
hasznos tipped?

Aereco: az intelligens szellőzési megoldás

Az Aereco csúcsminőségű, innovatív, energiatakarékos szellőzőelemeket ma már több millió épületben használják, hiszen a cég a páraszabályozott szellőzés specialistája.

Keret Aereco: az intelligens szellőzési megoldás


Mit jelent az energiatakarékos szellőzés? Először tisztázzuk, hogy mi nem az! Ha a szellőztetést egyszerű ablaknyitással oldjuk meg, a fűtési hőveszteség gyenge minőségű nyílászárók esetén akár 25-30%-os is lehet. De ki akar ennyit veszteni? Ki akar feleslegesen fizetni a fűtésért vagyonokat, hogy aztán szellőztetéssel ilyen mértékű hőveszteséget generáljon?
Persze középületekben és lakóépületekben egyaránt létfontosságú a folyamatos légcsere, egyrészt, hogy a jelenlévők mindig friss, oxigéndús levegőt lélegezzenek be, másrészt, hogy a helyiségekben semmiképpen ne történjen penészedés. A megoldás az intelligens szellőztetés!   
Hogy mit jelent az intelligens szellőzés? Az intelligens szellőztető rendszer automatikusan érzékeli az épület helyiségeiben a légminőséget, és szabályozva a légutánpótlást, automatikus légcserét folytat. Folyamatosan gondoskodik a beltéri levegő minőségéről. Ha lakóépületek, középületek, szállodák, irodák intelligens szellőzési megoldását keresi, az Aereco légbevezetőkkel biztosan jól jár, hiszen nem véletlenül használják a cég csúcsminőségű, innovatív termékeit több millió háztartásban és közintézményben. Az Aereco folyamatos fejlesztéseivel nem csupán kiszolgálja a piacot, de elébe is megy az ügyfelek igényeinek.     

Weboldal címe: www.szellozesinfo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.