Van egy
hasznos tipped?

Aereco: az intelligens szellőzési megoldás

Az Aereco csúcsminőségű, innovatív, energiatakarékos szellőzőelemeket ma már több millió épületben használják, hiszen a cég a páraszabályozott szellőzés specialistája.

Keret Aereco: az intelligens szellőzési megoldás


Mit jelent az energiatakarékos szellőzés? Először tisztázzuk, hogy mi nem az! Ha a szellőztetést egyszerű ablaknyitással oldjuk meg, a fűtési hőveszteség gyenge minőségű nyílászárók esetén akár 25-30%-os is lehet. De ki akar ennyit veszteni? Ki akar feleslegesen fizetni a fűtésért vagyonokat, hogy aztán szellőztetéssel ilyen mértékű hőveszteséget generáljon?
Persze középületekben és lakóépületekben egyaránt létfontosságú a folyamatos légcsere, egyrészt, hogy a jelenlévők mindig friss, oxigéndús levegőt lélegezzenek be, másrészt, hogy a helyiségekben semmiképpen ne történjen penészedés. A megoldás az intelligens szellőztetés!   
Hogy mit jelent az intelligens szellőzés? Az intelligens szellőztető rendszer automatikusan érzékeli az épület helyiségeiben a légminőséget, és szabályozva a légutánpótlást, automatikus légcserét folytat. Folyamatosan gondoskodik a beltéri levegő minőségéről. Ha lakóépületek, középületek, szállodák, irodák intelligens szellőzési megoldását keresi, az Aereco légbevezetőkkel biztosan jól jár, hiszen nem véletlenül használják a cég csúcsminőségű, innovatív termékeit több millió háztartásban és közintézményben. Az Aereco folyamatos fejlesztéseivel nem csupán kiszolgálja a piacot, de elébe is megy az ügyfelek igényeinek.     

Weboldal címe: www.szellozesinfo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.