Van egy
hasznos tipped?

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Keret A motoros redőny előnyeiről

Mint manapság oly sok minden, az árnyékolástechnika is rohamosan fejlődik. Az új építésű és a felújított, modern otthonokban immár mindennapos látványt nyújtanak a motoros redőnyök, a Smart Home vagy a Somfy redőnymotorok pedig az okosotthonok elengedhetetlen eszközei lettek. Szerencsére a kényelem nem csak a legkorszerűbb termék vásárlóit illeti meg, hiszen egyes redőnymotorok segítségével a régebbi árnyékolók utólag is motorizálhatók.

A kényelem mellett a praktikum is döntő érv lehet a motoros redőnyök mellett, hiszen egy minőségi árnyékoló komoly hang- és hőszigetelés is egyben – jóllehet ez a hagyományos, gurtnis változatról ugyanúgy elmondható, mérettől és anyagtól függően. A redőny nyáron segít hűvösebben tartani a lakást, télen pedig hozzájárulhat a fűtésszámla csökkentéséhez.

Az automatizált redőny biztonsági szempontból is jó választás lehet, mert a legújabb gyártású redőnymotorok fékje feltolásgátlóként is működik, a régebbi típusú automatizált árnyékolókba pedig utólag is beépíthető ez a funkció.

Fontos! Ha utólag motorizáljuk a redőnyünket, a redőnymotor kiválasztásakor mindenképp vegyük figyelembe az árnyékoló magasságát, anyagát és a tengely típusát, de a bizonytalanabbak inkább kérjék ki szakember tanácsát!

Weboldal címe: https://redonydiszkont.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.