Van egy
hasznos tipped?

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Keret A motoros redőny előnyeiről

Mint manapság oly sok minden, az árnyékolástechnika is rohamosan fejlődik. Az új építésű és a felújított, modern otthonokban immár mindennapos látványt nyújtanak a motoros redőnyök, a Smart Home vagy a Somfy redőnymotorok pedig az okosotthonok elengedhetetlen eszközei lettek. Szerencsére a kényelem nem csak a legkorszerűbb termék vásárlóit illeti meg, hiszen egyes redőnymotorok segítségével a régebbi árnyékolók utólag is motorizálhatók.

A kényelem mellett a praktikum is döntő érv lehet a motoros redőnyök mellett, hiszen egy minőségi árnyékoló komoly hang- és hőszigetelés is egyben – jóllehet ez a hagyományos, gurtnis változatról ugyanúgy elmondható, mérettől és anyagtól függően. A redőny nyáron segít hűvösebben tartani a lakást, télen pedig hozzájárulhat a fűtésszámla csökkentéséhez.

Az automatizált redőny biztonsági szempontból is jó választás lehet, mert a legújabb gyártású redőnymotorok fékje feltolásgátlóként is működik, a régebbi típusú automatizált árnyékolókba pedig utólag is beépíthető ez a funkció.

Fontos! Ha utólag motorizáljuk a redőnyünket, a redőnymotor kiválasztásakor mindenképp vegyük figyelembe az árnyékoló magasságát, anyagát és a tengely típusát, de a bizonytalanabbak inkább kérjék ki szakember tanácsát!

Weboldal címe: https://redonydiszkont.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.

A praktikus fogantyúk

A praktikus fogantyúk

Folyton bíbelődik a rossz kilinccsel? Megunta már, hogy rendszeresen javíttatnia kell emiatt ajtaját? Beltéri használatra válasszon a könnyen kezelhető fogantyúk garmadájából; nem fogja megbánni!