Van egy
hasznos tipped?

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.

Keret A jó porszívó(k) ismérvei

Porszívó a porszívó ellen

Ahogyan azt már említettük, számos porszívófajta létezik. Az pedig szubjektív, hogy kinek milyen típusúra van szüksége, vagy melyikkel szimpatizál. Akadnak, akik parkettával lerakott lakásban szeretnék használni, és vannak olyanok is, akik kizárólag szőnyegek tisztítására alkalmaznák. Lássunk egy olyan multifunkcionális gépet, ami mindkettő tisztán tartására képes.

A száraz nedves porszívó(k)

Szögezzük le már az elején, hogy a száraz nedves porszívók nem összetévesztendők a takarító gépekkel! Funkcióikat tekintve hasonlatosak, azonban felhasználásukban eltérőek.

Ezek a porszívó típusok a por és egyéb szennyeződések mellett a vizet és különböző folyadékokat is képesek felszívni. Itt tudni érdemes, hogy amennyiben folyadékot kívánunk feltakarítani vele, a porzsákot feltétlenül el kell távolítani a berendezésből, elkerülve ezzel a porzsák elázását.

Abban az esetben, ha rendszeresen használjuk por és víz felszívására is, célszerű időt fektetnünk a tartály tisztántartására, mert a szennyeződések feltapadhatnak a dob falára, így a porszívó teljesítménye csökkenhet, amennyiben hagyjuk odaszáradni.

Hát nem csodás? Eltüntet minden szennyeződést, ami az útjába kerül!

Tudjon meg mindent a porszívóról, mielőtt választana!  

Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, biztosan jó porszívó mellett teszi majd le voksát. Tekintse meg óriási száraz nedves porszívó kínálatunkat, és válassza ki Ön is kedvencét!

 

Weboldal címe: karchervitay.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.