Van egy
hasznos tipped?

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.

Keret A jó porszívó(k) ismérvei

Porszívó a porszívó ellen

Ahogyan azt már említettük, számos porszívófajta létezik. Az pedig szubjektív, hogy kinek milyen típusúra van szüksége, vagy melyikkel szimpatizál. Akadnak, akik parkettával lerakott lakásban szeretnék használni, és vannak olyanok is, akik kizárólag szőnyegek tisztítására alkalmaznák. Lássunk egy olyan multifunkcionális gépet, ami mindkettő tisztán tartására képes.

A száraz nedves porszívó(k)

Szögezzük le már az elején, hogy a száraz nedves porszívók nem összetévesztendők a takarító gépekkel! Funkcióikat tekintve hasonlatosak, azonban felhasználásukban eltérőek.

Ezek a porszívó típusok a por és egyéb szennyeződések mellett a vizet és különböző folyadékokat is képesek felszívni. Itt tudni érdemes, hogy amennyiben folyadékot kívánunk feltakarítani vele, a porzsákot feltétlenül el kell távolítani a berendezésből, elkerülve ezzel a porzsák elázását.

Abban az esetben, ha rendszeresen használjuk por és víz felszívására is, célszerű időt fektetnünk a tartály tisztántartására, mert a szennyeződések feltapadhatnak a dob falára, így a porszívó teljesítménye csökkenhet, amennyiben hagyjuk odaszáradni.

Hát nem csodás? Eltüntet minden szennyeződést, ami az útjába kerül!

Tudjon meg mindent a porszívóról, mielőtt választana!  

Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, biztosan jó porszívó mellett teszi majd le voksát. Tekintse meg óriási száraz nedves porszívó kínálatunkat, és válassza ki Ön is kedvencét!

 

Weboldal címe: karchervitay.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI HÁZTARTÁSI GÉP, ESZKÖZ TIPPEK

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.